Kultur-cafeen har fået nyt brugervenligt design

Din blog om historiske romaner, boganmeldelser af nye bøger, krimier og serier har fået et nyt brugervenligt design. I løbet af dagen har Kultur-cafeen skiftet ansigtsudtryk et par gange, indtil de sidste rettelser endelig var på plads. Det skulle gerne give jer læsere et meget mere overskueligt site, hvor det er nemt at navigere rundt og finde f.eks. historiske krimier om romerriget eller krimier med anden verdenskrig som tema.

Nem navigation og deling

På billedet kan I se de nye dropdown-menuer, som gør det lettere at finde et specifikt tema frem. Der er også kommet en alfabetisk oversigt over forfattere, som er blevet omtalt på Kultur-cafeen, og endelig er bloggen blevet bedre integreret med Facebook og Twitter. Nu er det f.eks. muligt, at tweete eller dele en artikel direkte ved hjælp af deleknapperne, som også ses på billedet.

Nemt at kommentere

Det er dejligt med en engageret læserskare, der tager sig tid til at skrive kommentarer på artikler, der har fundet interessante. Det er nu blevet endnu lettere med synlige kommentarfelter og talebobler. Kultur-cafeen glæder sig til flere interessante samtaler om vores fælles interesse: bøger.

Hvad synes du om det nye design? Skriv gerne en kommentar herunder eller send en mail på Kultur-cafeens Facebookside, hvis du har forslag eller gode ideer til brugervenligheden.Skriv en kommentar

Kultur-cafeen

Kultur-cafeen skriver anmeldelser af nye krimier, historiske værker, historiske krimier, romaner om romerriget, kriminalromaner fra anden verdenskrig og nazityskland, bøger fra Berlin Noir genren samt anmeldelser af film og tv-serier. Vi bringer anmeldelser af både danske og udenlandske krimier og historiske bøger.