Krimimesse og forfatterinterview


Weekenden står i krimiens tegn, når der traditionen tro bliver afholdt krimimesse i Horsens Statsfængsel.

Vi skal tilbringe lørdagen bag tremmer, og jeg har fået det i stand sådan, at jeg skal lave et interviewe med to af Forlaget Sohns krimiforfattere henholdsvis tyske Volker Kutscher og sydafrikanske Deon Meyer,

hvis nyeste roman ´Tretten timer' jeg lige har modtaget med posten og fluks vil kaste mig over.

Det ser jeg frem til og ligeså til mødet med krimifolket og fægslets høje mure

 ... luk miiiiig iiiiiiind ...  s'il-vous-plait.

Skriv en kommentar

Kultur-cafeen

Kultur-cafeen skriver anmeldelser af nye krimier, historiske værker, historiske krimier, romaner om romerriget, kriminalromaner fra anden verdenskrig og nazityskland, bøger fra Berlin Noir genren samt anmeldelser af film og tv-serier. Vi bringer anmeldelser af både danske og udenlandske krimier og historiske bøger.